Postări

Se afișează postări din decembrie, 2014

g++ has stopped working - c++ fix for Windows 8

The error above comes because C++ is not made for Windows 8.However, there`s another version, Dev-Cpp 5.8.3 which works properly on Windows 8. Unistall your version then install this: Sourceforge link Enjoy!

Tableta Utok i700 Ultra

Imagine
Producatorul de tablete UTOK ne aduce tehnologia Intel la putere ultra, sloganul fiindu-i carte de vizita pentru modelul UTOK i700 Ultra , care surprinde prin ce ascunde sub carcasa. Avem de-a face cu o tableta de 7" cu procesor Intel Atom , un Dual Core Z2520 cu frecventa de 1.2GHz , unul dintre cele mai ieftine modele cu acest procesor .  Display-ul este unul de tip TFT , ce suporta o rezolutie maxima de 1024x600px , specific tabletelor de 7". E prima tableta UTOK cu CPU Intel si una din cele mai ieftine din Romania.Acest model a fost lansat la inceputul lunii iunie,o parte din componente fiind furnizate de compania Foxconn.

Despre filmul cu Grumpy Cat

Imagine
Grumpy Cat's Worst Christmas Ever pare a fi un Worst Movie Ever...sau pe aproape.Mult asteptatul film chiar lasa de asteptat. Pisica morocanoasa imi devenise simpatica in meme-urile de pe Facebook si chiar asteptam sa vad filmul mult trambitat, insa vorba proverbului : "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!". Ca tot omul care descarca de pe torrent(don't blame me, i know you're doing the same), iau si eu filmul aseara, pregatesc chipsuri, cola si ma asez confortabil gata pentru o portie de ras.Inca din primele 5 minute am zis: "ok, si filmul cand incepe? sau asta-i?".Dupa alte 10 minute de vizionat...am trecut la Home Alone 2, clasicul film de Craciun, vazut si revazut, insa ce inca imi capteaza atentia si imi da o stare foarte placuta. Deci, vocea aia nu i se potrivea deloc, in unele scene pisica parca plutea, n-au avut si ei un buget pentru o animatie cat de cat ok? Fiindca sunt sigura ca vor castiga sute de milioane de dolari, filmul fiin