Subscribe:

Ads 468x60px

joi, 2 februarie 2012

Cum se pune Yahoo Pingbox pe blog si nu numai

Pingboxul de la Yahoo este o casuta prin care cineva poate vorbi cu tine prin id-ul tau de messenger.Trebuie doar sa fii online pe messenger(nu pe mail) pentru a fi available.

Pingboxul il gasiti aici http://aac7307a.linkbucks.com .
Dati Create a Pingbox si configurati dupa preferinte(Tema,culoarea,dimensiunea textului,numele care va aparea celorlalti,mesaj online/offline)Apoi dati Save si se va deschide o fereastra prin care va trebui sa va logati la yahoo cu id-ul de mail.Apoi puteti alege pe ce tip de site doriti sa-l puneti(orice site,blog,Hi5,MySpace,etc) si dimensiunile (lungime/latime).Apoi trebuie sa copiati codul HTML rezultat si sa il puneti in locul specific siteului pe care il utilizati.
Pentru a-l pune pe un blog creat cu blogger.com intrati in Panoul Utilizatorului>Design>Adaugati un obiect gadget>HTML/Java Script>click pe plusul albastru>Dati un titlu(de ex "Pingbox") si lipiti (Paste) codul HTML la continut>Salvati>In pagina Design dati Salvati si gata,aveti Pingbox!

1 comentarii:

Blogger spunea...

Want To Boost Your ClickBank Traffic And Commissions?

Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products using banners, simply go to Bannerizer, and grab the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the available ClickBank products.

Trimiteți un comentariu