Subscribe:

Ads 468x60px

marți, 11 decembrie 2012

Despre Metin2

Este un joc creat de cei de la Gameforce pentru a-si umple buzunarele de pe urma dependentilor de acest joc.Nici macar nu inteleg de ce ii zice 'Metin2' daca nu exista 'Metin1'.

E un joc care intr-adevar da dependenta,desi nu faci decat sa omori incontinuu lupi,ursi,salbatici,orci,paianjeni,etc. Jocul e construit in asa fel incat sa stimuleze jucatorul si sa-l faca sa dispere dupa avansarea in nivel.Poti sa zici ca intri sa joci 5 minute,dar vei fi 'prins de joc' si va trece o ora pana sa te uiti macar cu coada ochiului la ceas.

Si eu am fost intr-un timp dependenta,eram atasata de 'sotul' meu virtual,pentru ca totusi am petrecut mult timp jucand impreuna si nu regret,a fost frumos si inca ma mai gandesc la 'prezenta' lui desi nu stiu cum arata ,caci nu l-am vazut niciodata.

E un joc in care preturile sunt foarte piperate.Fara bani sau hack e greu sa avansezi in Metin.Doar daca te ajuta cineva mai mare,care a investit in prealabil.De cand si la M2Bob s-a introdus taxa, s-a cam zis cu nivelul 30 in cateva ore.Trebuie sa stai sa joci ca nebunul toata ziua si toata noaptea.E relativ usor sa ajungi la nivelul 30,dar dupa 30 incepe baiul. Trebuie sa-ti iei arme noi si armuri.Suna usor,nu?
Dar alea costa.Un fms +9 e cam 10kk.Ca sa nu mai vorbesc si de papuci,coliere,abanosi,etc.

Am avut fms +9,dar bineinteles,de la 'sotul' meu nivel 65 si platosa mortala +8,tot de la el.Apropo,ca tot m-am lasat de Metin,cred ca ar fi frumos din partea mea,ca o 'buna sotie',sa i le inapoiez.Exact asta o sa fac :)

Reiau postarea inceputa de aseara :D

Deci Metinul nu este un joc in care te poti relaxa ,ci doar enerva.Sansele la fierar sunt foarte mici si sunt multi noobi care stau sa iti fure yangul sau vin cu mai stiu eu ce trade hack(eu una nu am gasit trade hack si cei de pe elitepvpers mi-au zis ca nu exista asa ceva,dar eu nu-i cred :P)

E frumos daca stii sa te bucuri de el,dar e imposibil sa-l joci si sa nu te implici.Deci implicandu-te iti pui si nervii la bataie si jocul asta parca iti face oricum in ciud.Ca sa nu mai vorbesc de cartile pentru skilluri care si ele sunt la fel de stupide.

Am gasit si un test pentru cei care vor sa stie cat de dependenti sunt de Metin http://4metin.ro/diverse/testmetin/
Eu sunt 42.5% :) Cam mult :D

Nu am facut postarea asta pentru a va convinge sau ruga sa va lasati de Metin.Faceti ce vreti si jucati ce va place.Eu doar am impartasit din experienta mea...si cu toate partile lui rele,cred ca tot voi mai juca macar de dragul vremurilor de demult :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu