Ce scriu elevii in lucrari

Prima imagine care mi-a atras atentia a fost o compunere foarte originala a unui elev satul sa tot povesteasca 'Cum si-a petrecut vacanta de vara'.


Cea de-a doua imagine o vazusem pe facebook.Un elev mai indraznet a rezolvat cerinta la engleza intr-un mod considerat nu prea inteligent de profesor/profesoara.

 

Cea mai recenta imagine aparuta pe internet este un test la geografie,in care elevul foloseste versurile lui Salam,gandidu-se deja la vacanta de vara in Africa,America sau Saint Tropez.Scrisul pare sa apartina aceleiasi persoane,dar in orice caz e amuzanta initiativa.




Un alt test tragicomic, vine de data aceasta de la Bacaureatul din 2011,unde un elev lipsit de inspiratie este evaluat cu nota 1.


Raspunsuri interesante se dadeau si in 2006 la Simularea de Limba si Literatura Romana.Un elev modest din fire, recunoaste ca  nu citeste,dar mai stie si el cate ceva.


Un alt elev ne incanta de data aceasta o poveste de dragoste.Descrierea unei colege nu respecta deloc cerintele probei, insa macar nu lasa pagina goala.



Intr-o lucrare de control evaluata cu nota 2 ce pare a fi scrisa de o fata,se pune accentul pe portretul fizic al personajului,relevat intr-u mod cat mai modern.


Subiectul III este abordat tot intr-un mod original de un elev/o eleva care ne relateaza drama vietii sale,reunita sub titulatura 'Eu si Mama'.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire