Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 11 septembrie 2013

Cum sa joci fara placa video

Poate esti unul dintre cei care nu pot juca jocuri cu rezolutie mare pe PC si nu detin niciun buget pentru a achizitiona o placa video.
Ei bine, exista o solutie si pentru asta: 3-D Analyze, un program ce functioneaza ca o placa video virtuala, fara a fi nevoie ca voi sa detineti una.
Puteti alege intre 4 placi video pe care programul le poate simula:

Nvidia GeForce Ti 4600
Nvidia GeForceFX 5900 Ultra
ATi Radeon 8500
ATi Radeon 9800 Pro

Cu toate astea, puteti juca doar jocuri ce necesita in jur de 128MB RAM Video Graphic.Jocurile ce necesita cel putin 512MB de memorie grafica nu pot fi jucate cu acest program daca nu aveti deloc placa, insa puteti incerca daca detineti o placa de 256/128 MB.

Acestea fiind spuse, daca va incadrati in cerintele de mai sus, sa trecem la partea frumoasa, pasii de utilizare:
1.Downloadati  3-D Analyze 2.36 (link Softpedia, fara virusi sau alte programe nedorite)
2.Extrageti arhiva oriunde doriti si deschideti executabilul.
3.Apasati butonul 'Select'.
Selectati executabilul jocului pe care vreti sa-l jucati, de exemplu gta_sa.exe.Daca nu le aveti pe Desktop, executabilele le gasiti in Program Files>Folderul jocului respectiv.
4.Bifati atributele de care aveti nevoie pentru o rulare optima a jocului.De exemplu 'disable rendering',etc.Aveti un tutorial la sfarsitul postarii.
5.Introduceti Vendor ID si Device ID corespunzatoare placii de care aveti nevoie, ID-urile le gasiti in partea dreapta, sub numele fiecarei placi.
Eu va sugerez sa folositi ATI Radeon 9800Pro
6.Click pe 'Run'.
Daca totul merge bine, enjoy! ;)

Note:
1.Puteti incerca GTA 4/Assasins creed 2/Saints row/Prince of persia Sands of time/Call of duty 3 doar daca aveti macar o modesta placa video.Daca lipseste cu desavarsire, sigur nu va merge niciunul dintre acestea.
2.Jocuri cu sansa mare de succes sunt Fifa 08/09/10,NFS carbon/Undercover,EA Sports Cricket/NBA,IGI-1/2,Max Payne-1,2,Prince of Persia Two thrones,Call of duty 1,2
3.Daca primiti 'Pixel Shader Error' atunci downloadati Swift Shader v3.0 si copiati-l in folderul jocului respectiv.

Bonus, o lista cu jocurile care merg folosing 3D Analyzer: http://crystalunicorn.wordpress.com/list-of-games-that-work-with-3d-analyze/

Tutorial Video 3D Analyze:3 comentarii:

Anonim spunea...

O porcarie

Anonim spunea...

Nu imi merge:|

Anonim spunea...

incearca cu swiftshader

Trimiteți un comentariu