Mesajul tradus al grupului de hackeri Anonymus pentru Romania

Traducerea (sursa b1.ro):
 Salutări poporului Român. Suntem Anonymous.V-ați alăturat în sfârșit luptei globale pentru o viață mai bună. După 22 de ani de furt, minciuni și manipulare, perpetuate de un guvern corupt și mass-media corporatistă, vocile voastre se aud din nou pe străzile orașelor.


Trebuie să fiți conștienți de faptul că înlăturarea unei persoane și înlocuirea ei cu o alta nu vă va rezolva problemele, ci doar va perpetua circul politic care se desfășoară în fața ochilor voștri în ultimii 22 de ani. Trebuie să conștientizați faptul că întreaga voastră clasă politică este coruptă și nu servește interesele poporului, așa cum ar trebui, că lumea se schimbă, iar mulți dintre voi simt asta.


Nu vă pierdeți speranța. Anonymous este de partea voastră. Trebuie să fim uniți împotriva guvernelor noastre și să ne facem auzite vocile. Noi suntem un oamenii din întreaga lume care intenționează să pună capăt sclaviei economice și monetare. România, ia atitudine, pentru o democrație reală, pentru viitorul identității și tradițiile poporului vostru. Luptați pentru o adevărată schimbare. Suntem Anonymous. Treziți-vă!”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire