Descarca aplicatii Android pe PC

Ok, dupa ce am prezentat cum descarcam gratis de pe Scribd, a venit timpul sa vedem cum descarcam o aplicatie de pe Google Play direct in PC.

Poate ca ati avut nevoie de o aplicatie, sau ati dorit un joc pe smartphone insa nu dispuneti de MB, sau internet prin Wi-fi.In cazul acesta cel mai usor e sa descarcati aplicatia pe calculator si apoi sa o transferati pe telefon si sa o instalati.

Pentru a putea face acest lucru aveti nevoie de o mica extensie in Google Chrome.Ea se numeste APK Downloader.Pentru a descarca mai avem nevoie de un cont Google Play si de ID-ul telefonului nostru.
Id-ul se afla tastand *#*#8255#*#* in dial pad(aplicatia telefon).Cautati apoi randul JID si DeviceID. La Device ID daca aveti, spre exemplu, android-1234567890abcdef, atunci ID-ul telefonului vostru este 1234567890abcdef

Extensia o puteti descarca de pe site-ul oficial: Apps Evozi > Download extension now
O instalati deschizand Google Chrome > Ctrl+H(Istoric) > Extensii > Trageti fisierul peste celelate extensii si-i dati drumul.
Dupa ce instalati extensia >  Extensii > Sub "APK Downloader" click pe Optiuni > Completati campurile cu informatiile necesare (datele contului Google Play si ID-ul telefonului) > Sign in.

Apoi la fiecare aplicatie pe care o vizitati in Google Play va aparea astfel:



Click pe iconita verde si descarcarea aplicatiei va incepe. Apoi o puteti transfera pe smartphone si va puteti bucura de ea.
Deci, sa recapitulam:
1.Descarcati APK Downloader.
2.Il instalati in Chrome.
3.Va logati in extensie cu datele specifice.
4.Va duceti in Google Play si descarcati aplicatia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire