Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 12 februarie 2014

Descarca aplicatii Android pe PC

Ok, dupa ce am prezentat cum descarcam gratis de pe Scribd, a venit timpul sa vedem cum descarcam o aplicatie de pe Google Play direct in PC.

Poate ca ati avut nevoie de o aplicatie, sau ati dorit un joc pe smartphone insa nu dispuneti de MB, sau internet prin Wi-fi.In cazul acesta cel mai usor e sa descarcati aplicatia pe calculator si apoi sa o transferati pe telefon si sa o instalati.

Pentru a putea face acest lucru aveti nevoie de o mica extensie in Google Chrome.Ea se numeste APK Downloader.Pentru a descarca mai avem nevoie de un cont Google Play si de ID-ul telefonului nostru.
Id-ul se afla tastand *#*#8255#*#* in dial pad(aplicatia telefon).Cautati apoi randul JID si DeviceID. La Device ID daca aveti, spre exemplu, android-1234567890abcdef, atunci ID-ul telefonului vostru este 1234567890abcdef

Extensia o puteti descarca de pe site-ul oficial: Apps Evozi > Download extension now
O instalati deschizand Google Chrome > Ctrl+H(Istoric) > Extensii > Trageti fisierul peste celelate extensii si-i dati drumul.
Dupa ce instalati extensia >  Extensii > Sub "APK Downloader" click pe Optiuni > Completati campurile cu informatiile necesare (datele contului Google Play si ID-ul telefonului) > Sign in.

Apoi la fiecare aplicatie pe care o vizitati in Google Play va aparea astfel:Click pe iconita verde si descarcarea aplicatiei va incepe. Apoi o puteti transfera pe smartphone si va puteti bucura de ea.
Deci, sa recapitulam:
1.Descarcati APK Downloader.
2.Il instalati in Chrome.
3.Va logati in extensie cu datele specifice.
4.Va duceti in Google Play si descarcati aplicatia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu