Tableta Utok i700 Ultra

Producatorul de tablete UTOK ne aduce tehnologia Intel la putere ultra, sloganul fiindu-i carte de vizita pentru modelul UTOK i700 Ultra, care surprinde prin ce ascunde sub carcasa. Avem de-a face cu o tableta de 7" cu procesor Intel Atom, un Dual Core Z2520 cu frecventa de 1.2GHz, unul dintre cele mai ieftine modele cu acest procesor
.
Tableta Utok i700 Ultra
 Display-ul este unul de tip TFT, ce suporta o rezolutie maxima de 1024x600px, specific tabletelor de 7". E prima tableta UTOK cu CPU Intel si una din cele mai ieftine din Romania.Acest model a fost lansat la inceputul lunii iunie,o parte din componente fiind furnizate de compania Foxconn.

http://bit.ly/2OmMkw0

Se pare ca pentru a mentine pretul la un nivel competitiv, cei de la UTOK au facut un mic compromis, si au inclus 2GB RAM, nu DDR3, ci DDR2.Chipul video PowerVR SGX544MP2 de 8 nuclee,impreuna cu cei 2GB RAM DDR2, genereaza totusi o putere necesara oricarei aplicatii sofisticate sau jocurilor solicitante, cu grafica HD, ce pot fi stocate in cei 16GB de memorie interna.Memoria poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD pana la 32GB, mai mult decat suficient pentru o tableta de aceasta anvergura. UTOK i700 Ultra dispune de Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n si Bluetooth 4.0, iar bateria de 3000mAh, lucreaza impreuna cu sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat pentru un management optim al energiei, oferind o autonomie de lucru continuu de pana la 5 ore.
carcasa Tableta Utok i700 Ultra
Ca si design, are un format tipic pentru o tableta de 7",cu colturi rotunjite, are o carcasa mata la spate, usor de tinut intr-o singura mana, foarte utila pentru e-reading, lucru facilitat de aplicatia Elephant Reader preinstalata pe acest dispozitiv. Marginile sunt destul de mari, permitand tinerea tabletei din ambele margini, pentru o mai buna experienta de gaming. Tableta UTOK i700 Ultra dispune de o camera frontala de 0.3MP pentru videocall, iar in spate de o camera principala de 2MP.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire