Laptop Dell Inspiron 3537

 Laptopul Dell Inspiron 3537 se adreseaza tuturor celor care au nevoie de un laptop pentru afacerea lor, insa nu dispun de un buget exagerat.. Vine la un preț de aproximativ 2500 lei (verifica pret), un preț decent, ținând cont de faptul că dispune de un procesor de ultimă generaţie.
În ceea ce privește designul, pot spune că Dell Inspiron 3537 se bucură de un aspect elegant, realizat dintr-un material fin texturat, ce exprimă durabilitate şi rezistență.

La interior laptopul Dell Inspiron 3537 impresionează prin puterea procesorului Haswell, un Intel Core i7, 4500U, tactat la o frecvență ceva mai mică, de 1,8GHz, dar care nu îi afectează performanţele. Vine cu o memorie RAM de 8 GB DDR3, suficientă chiar şi pentru un multitasking extrem.

Hard disk-ul are o capacitate foarte generoasă, de 1 TB și asigură suficient spațiu atât pentru fişierele de birou, cât și pentru cele multimedia. Procesorul este completat de grafica dedicată AMD Radeon
HD 8850M de 2GB, ce vă permite o utilizare office şi multimedia fără probleme, şi totodată rularea celor mai incitante şi solicitante jocuri.

Display-ul este un LCD LED Backlight, cu caracteristica True Life, ce are o rezoluție HD, de 1366 x 768 și o diagonală clasică, de 15,6 inch. Imaginile clare și viu colorate oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, ceea ce presupune un plus de confort pentru utilizator.

Pe partea de conectivitate, se bucură de varietate, mai exact dispune de: 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un port HDMI, o cameră WEB de 1.0 MP și un cititor de carduri. În ceea ce privește sonorizarea, Dell Inspiron 3537 încoporează două difuzoare stereo, ce utilizează tehnologia Waves MaxxAudio 4.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire