Samsung Galaxy Note 3


 Samsung Galaxy Note 3 este un nou 'gigant' al smartphone-urilor, sau un simplu S4 mult mai stilat.
Telefonul este facut din plastic policarbonat, insa designul deco-art ii confera un aspect unic.Desi ecranul este foarte generos, de 5.7Inch, la cei doar 8.2mm grosime greutatea lui nu e deloc o problema.
Rezolutia de 1080 x 1920 cu ecran Super Amoled Full HD ofera culori vibrante,luminozitate intensa si un contrast incredibil.
Note 3 dispune de o baterie de 3200MAh, ce permite utilizarea continua pentru cel putin 15 ore a acestuia.
Galaxy Note 3 a optat pentru aceeasi camera de 13Mp integrata si in Galaxy S4, impreuna cu un LED flash si un senzor de stabilizare a imaginii.Au fost adaugate noi moduri auto: Google PhotoSphere-mimicking Surround Shot, 20-shot burst mode, Dual Shot si Animated Photo.

Insa punctul forte al acestui smartphone este S-Pen cu 5 functii:Action Memo, Scrapbook, S Finder, Pen Windows, Screen Write.

Cu Action Memo, notarile scrise de mana se pot transforma foarte simplu in apeluri, noi contacte, adrese de e-mail, siteuri web, sarcini sau multe alte optiuni. 

Acum este mai usor sa scrieti un numar de telefon. Trebuie doar sa folositi S Penul in modul Action Memo, scrieti de mana numarul de telefon si apoi il puteti apela.


S Finder este functia ce va ajuta sa cautati prin intermediul unor optiuni simple orice informatie din telefon sau chiar de pe internet. Cu S Finder puteti cauta  chiar si notitele scrise de mana.

Galaxy Note 3 va permite  sa urmariti cu usurinta imaginile, clipurile video si orice alt continut de pe telefon cu functia Scrapbook din Air Command. Doar incercuiti imaginile sau datele ce doriti sa le salvati si apoi le mutati in albumul dorit. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire