Subscribe:

Ads 468x60px

vineri, 29 noiembrie 2013

Laptop Lenovo IdeaPad Y510P

Laptop Lenovo IdeaPad Y510P

Touchpad inteligent

Touchpadul inteligent permite functii simple de defilare, zoom si rotire, pentru un control confortabil al laptopului dvs.

Placa video NVIDIA® GeForce® cu suport pentru placa video duala optionala

Oferit standard cu placa video NVIDIA® GeForce® GT 750M de pana la 2 GB.
Lenovo idea pad y510p
 
Boxe JBL® superioare cu Dolby® Home Theater® v4

Claritate audio sporita si volum maximizat fara distorsiuni beneficiati de un sunet surround clar, proaspat si captivant prin intermediul boxelor stereo proiectate de JBL® incorporate sau prin castile dumneavoastra proprii.


Design metalic racoros

Exteriorul metalic mat si grilele metalice ale difuzoarelor asigura acestui laptop o senzatie de inalta performanta, pe masura puternicelor componente din interior.


Tastatura AccuType iluminata

Tastatura AccuType ofera un aspect si senzatii moderne, cu taste mai aplatizate, usor curbate, care sporesc confortul si maresc acuratetea tastarii. De asemenea, iluminarea standard usureaza tastarea in conditii de lumina scazuta.

Camera web HD de 720p integrata

Capacitatile video si audio cu claritate inalta si tehnologiile de recunoastere faciala va permit sa discutati pe chat cu prietenii si familia ca si cand v-ati afla la fata locului.

Transfer rapid de date

Mutati datele rapid intre laptop si alte dispozitive cu USB 3.0, care permite un transfer de fisiere de pana la 10 ori mai rapid si copierea cu viteza fulgerului a fisierelor media mari, dar si conexiuni fara probleme intre componente periferice audio si video.

Iesire HDMI

Pentru conectare usoara la televizor sau la alt ecran.


Tip procesor:
Intel® CoreTM i7, 2400Mhz
Memorie:
8Gb, 1600Mhz, DDR3
Placa video dedicata, Nvidia GeForce GT 750M, 2048MB
Baterie: 
6 celule

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu